onsdag 2 april 2008

Vårat gömställe!


Det fulaste jag vet, -är en stor platt-tv som upptar centrum i många hem! hur kan något så fult vara så viktigt? går jag en promenad å kikar in i olika hem (som vi alla gör) då ser man denna enorma, hemska, blinkande tv:n, till råka på allt oftast påslagen. Många frågor har dykt upp var vi gömt denna "enorma" koloss? För det första har vi ingen koloss -den är trasig! vilken tur! för det andra vägrar jag lägga ner pengar till något större, för det tredje har vi ett enormt bra gömställe, -bakom lakan & spets. Nu skulle jag vilja se vart Ni har gömt eran koloss!


Kramis Siv

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Siv! Vad ni har fåt fint där hemma! Jättesnyggt med allt det vita! Våran TV har vi gömt på övervåningen, långt bort från mitt vita vardagsrum. Med tiden blir det väl att inreda Tv-rummet bättre men allt får ta sin tid! Ha en fin vecka! //grannen

Gårdsromantik sa...

Ja det var en smart lösning - har ännu inte hittat rätta gömstället men återkommer när det sker!

Kram Maud

LantlivsAnette sa...

Jag håller med dig..denna fula koloss..såå snyggt du har gömt din..jaa..våran står på en jätteful tvbänk..helst av allt skulle jag vilja ha ett skåp som du,så att man riktigt kan stänga in den..
Kram Anette

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Oj jag har inte gömt min TV...
Men jag hatar den...men min familj skulle inte kunna vara utan.
Men det var en smart ide att gömma den så där.
Kram Irene

Anonym sa...

Fiffig lösning, att gömma det fula bakom fina gamla lakan....vi har en STOR tv koloss som hänger mitt på väggen och den går inte att gömma bakom något.

Ha det bra
Kram Pernilla

Anonym sa...

OJ glömde bara säga....Du har ju fått igång räknaren, bra!

Pernilla

Annika sa...

Smart ställe att ställa in Tv:n har funderat på nåogt liknande för bland annat CD-splearen. Kram Annika

Therre sa...

Jag ville ha vår i TV-skåp jag har målat om, men det vill inte sambon. Nåja, en platt är ju iaf snygare än en tjock-tv ;) Vi har bara 32" så det är inget monster, den får stå framme och TV-skåpet används till förvaring istället :)