söndag 6 april 2008

Lördagsfynd!

Lördagens fyndjakt fortsatte till myrorna där fyndade jag örngott med spets, ett överlakan och en otrolig vacker linneduk med en extremt vacker spets - den var hur smutsig som helst men jag ville bara ha den, kostade 30:- så jag köpte den och tillbringade resten av dagen till att använda galltvål och blekmedel... men resultatet är sååå härligt, en vit linneduk med spets - helt enligt mina favoriter.
Kramis
//Siv

Söndag!
Jag tror att idag så va jag sist i "kön" till datorn, mannen börjar spela poker... men hallå! det tar ju hur länge som helst!!! när blir det min tur?
Jag har varit ivrig för att få visa mina senaste fynd... men först vill jag berätta att igår blev det tyvärr ingen pysselmässa för mig det blev istället så att jag åkte till butiken Lilla Lövskär som Silje besökte i Måndags, men å vilken söt liten butik, små rum, små söta saker tillsammans med pärlhyacinter, murgröna och mossa. Jag säger som Silje vill ha... vill ha... men det blev ialla fall en fattigmanskruka, fattigmansljusstakar och en pärlkrona som jag dekorerade tillsammans med en murgröna allt på ett silverfat som jag fyndade på kronan.
Kramis
//Siv

19 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan
Ja, jag känner igen mig....det var alltid jag som kom på sista plats när det gällde datorn, så till slut så såg jag en annons på en bärbar för 2990:- (ACER) frågade mannen om den skulle funka för mig, och han visste ju vilka "krav" jag hade på en dator så vi eller rättare sagt skickade mannen att köpa den, så Nu har jag en alldeles egen.

Vilket fynd du gjorde på Myrorna var oxå där igår men fann inget...
Jag tycker faktiskt att dom har bästa och billigaste fynden på Kupan i Piteå, där är jag in flera ggr./v och ibland gör man fynd och ibland inte....

Nu ska jag börja sy mina rullgardiner till köket.

Ha det bra
Kram Pernilla

ps. vad är det för gullig butik du var på?? Ligger den i Luleå?

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

åså vackra fynd..duken var ju underbar ju!!

Ha en skön söndag!!
~~* W I T H ♥ L O V E *~~
Millan

RockAngel sa...

Hej hej
Vilken fin sida du gjort... Lilla Lövskär är en underbar butik :-) Där brukar jag också vara... Kram

Ewa sa...

Vilken duk. Vad är det för blekmedel du använder? Testade klorin på några virkade dukar i oblekt bomull... Vita vart dem, men gick i småbitar... *snyft* Nåja, bara sätta igång att virka nya. Man lär så länge man lever. Kanske hade i för mycke klorin, och lät dem ligga lite för länge (1 dygn ca).

Kram
/Ewa

På min gatan i stan sa...

Tack för din fina kommentar hos mig! Det värmer! :-)

Vilket fynd du gjort!

Kram och ha en fin kväll.

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Duken är i min smak..visst är det kul att fynd så fina dukar,till ett bra pris.
Kram Irene

Gårdsromantik sa...

Ni måste ta för er tjejer...eller vara uppe med tuppen som jag!

Vilken supersnygg duk du hittade - så det är galltvål som funkar bäst. Tror jag har någon liggandes någonstans. Vad kul med loppisfynd - har du varit till Älvsbyn?

Snygga saker du hittade på Lilla lövskär - kronan var jättesöt!

Kram Maud

Gårdsromantik sa...

Jag har svårt att förstå att folk inte kan läsa mina tankar ;)min make påpekar alltid det!

Vad tokigt det blev - jag menade om du besökt loppisen som dom har där vissa helger.

Gårdsromantik sa...

Va visste du inte om den - nu får jag ju en till konkurrent ;)

Jag fick tiderna från Handplockat:

En kompis till mej ordnar loppis i fd lantmanna lokalen i Älvsbyn.
Söndagen den 20 April 17.00-19.00
Tisdagen den 29 April 18.00-20.00
Söndagen den 4 Maj 17.00-19.00
Tisdagen den 20 Maj 18.00-20.00
Välkommen att sälja eller fynda =)
vill man boka plats eller kundnummer(bokar man kundnummer behöver man inte stå & sälja själv)
ring till Ingela & Boka 070-6688680


Kram Maud

Anonym sa...

Jättevacker duk och visst är det fint på Lilla Lövskär?! Ha en fin dag!

Maria sa...

Slås ni om datorn!!!!
Fin bild ifrån köket!

::fina:: sa...

Hejsan, mitt första besök i din blogg, vad fint här är! Du verkar ha ett jättehärligt hem, har njutit av alla inlägg ner till botten :-) Vilken fin duk du fyndat, helt underbar! Det påminner mig om att det är dags för en second hand-runda här också snart!
~Josefine

Maria sa...

Två gånger på samma dag, inte illa!
Länka på, blir bara glad.
Du frågade om halsbanden, jag tar 150:- för ett halsband med en namnbricka, 200:- för två namnbrickor och 230:- för tre. Just nu har jag en veckas leveranstid!
Du är välkommen att maila mig om du vill veta mer, inrednignsgalen@hotmail.com

Ha det gott!

::fina:: sa...

Hej igen! Javisst får du gärna länka till mig, jag har redan lagt till en länk till dig :-) Vad kul att du gillar mina vovvar, du är såå välkommen att adoptera en! :-)

Vita maränger sa...

Du fick verkligen din duk vit och fin. Visst är det kul när man kan fynda på detta vis?
Nu vill jag också på loppis.
KRAM

RockAngel sa...

Hej igen... vad roligt att du var in på min sida och kikade och kul att du gillade tavlan, jag gör även sådana på beställning spänner de på galleridukar så och den är ca 4cm djup och så gör jag i måtten: 20*20 den tar jag 200kr för och 40*40 för 250kr :-) hör av dig om du är intresserad. Kram

bykerstin o. butikblandannat sa...

Hej hej! Hittade hit :) Mysig blogg med vackra och stämningsfulla bilder! Ska kika vidare här, gillade förresten griffeltavlan på alla veckans dagar. Så fint! Ha en bra dag! Glada hälsn Kerstin

Anonym sa...

God kväll Siv!!
Tack för din kommentar hos mig... det stora dokumentet har jag haft på min butik Tistel som är i Norrfjärden (en liten blom/inrednings butik)

För tillfället är dom slut men det kommer (förhoppningsvis) in fler. Dom kostar 699:- och mitt har jag satt direkt på väggen med stora, gamla möbelspikar.

Ha det gott
Pernilla

Annika sa...

Oj så fin duk och fattigmanssilver du hittat.:) Skall nog gå på våra scecond handbutiker, kanske jag fyndar något där....:) Brukar vara på en inne i stan som jag har hittat massor av fina saker i. Får se mot slutet av veckan då den är öppen...Det är så roligt att hitta något fint och inte behövt betala så dyrt för...:) Ha en bra dag...... Kram Annika